Facebbok icon
HU RO EN
Cím:
Borzont Nr. 132
Jud. Harghita
România
Pensiunea Hóvirág Mobil: +4-0736-637.690
E-mail: hoviragpanzio@gmail.com
Despre noi Galerie foto Meniu Atracţii locale Contact

FIŢI LOIALI ŞI NOI VĂ VOM RĂSPLĂTII CU MULTE SURPRIZE!
În Pensiunea Hóvirág lângă confortabilitate şi servire amabilă primiţi şi un card de fidelitate, pe care îl vom stampila la fiecare ocazie şi la fiecare a treia dată o să aveţi o surpriză. Dar asta nu e încă tot! La a zecea ocazie beneficiaţi de o noapte gratis, deci plătiţi de nouă ori şi a zecea oară sunteţi oaspeţii noştrii o noapte.
Nu uitaţi, fidelitatea va fi compensată!

Informații importante

  • Ocuparea camerei de la: ora 14:00.
  • Părăsirea camerei până la: ora 12:00.
  • Parcare gratuită în curtea pensiunii.
  • Tipul peisajului: sat între munţi.
  • Animalele de companie nu sunt permise în clădire.
  • Fumatul nu este permis.
  • Demipensiune la cerere.
  • Restaurantul funcţionează până la: ora 22:00.
  • Internet WiFi gratis în fiecare cameră.
  • Digi-TV în fiecare cameră.
Hóvirág Panzió dekoráció

Despre noi

Dragi oaspeţi!

Vă salutăm cu mult drag la pensiunea noastră!

Pensiunea-Restaurant Hóvirág vă aşteaptă cu drag într-o atmosferă caldă, prietenescă. Pensiunea noastră este situată într-o zonă liniştită, într-un peisaj pitoresc, munţii împăduriţi din jur, brazii uriaşi invitându-vă la drumeţii sau excursii, ca în poveşti. Poate fi găsită uşor mergând pe drumul Bucin dinspre Gheorgheni în direcţia Praid şi Sovata, la 16 kilometri de la Gheorgheni în stânga drumului.

Pensiunea este nou construită, are două etaje şi 10 camere cu paturi duble, care pot fi suplimentate la cerere. Camerele confortabile sunt dotate cu baie proprie cu cabină de duş, TV LED, DIGI TV, conexiune la internet wireless, căldura este asigurată de centrala termică proprie.

Restaurantul de 70 persoane Vă aşteaptă cu specialităţi culinare, reţete unice, din meniul nostru veţi putea alege din peste 50 de feluri de mâncare. Printre bucatele recomandate se regăsesc atât mâncărurile tradiţionale secuieşti, autohtone, cât şi reţete din bucătăria internaţională.

Restaurantul nostru poate fi locaţia ideală pentru organizarea nunţilor, unor cine romantice, festivităţi, petreceri de aniversare. Voia bună de întotdeauna este asigurată de muzică live. Totul Vă aşteaptă într-un singur loc, pentru a petrece clipe de neuitat împreună cu familia şi prietenii Dvs, cu partenerii de afaceri.

La cererea Dvs Vă stăm la dispoziţie cu organizarea excursiilor, Vă asigurăm ghid turistic şi interpret.

Camerele comfortabile, amenajate frumos, peisajele de basm, cele mai bune gustări, personalul conştiincios Vă asigură, ca şederea Dvs la pensiunea noastră, să fie cât mai plăcută şi odihnitoare.

Vă invităm aşadar cu drag, să aveţi parte de primire caldă, de o deservire şi servicii de calitate. Sperăm, că serviciile oferite de pensiunea noastră Vă vor satisface toate dorinţele şi Vă vor ajuta să vă reîncarcaţi cu energie.

Aşteptăm cu interes si Vă mulţumim aprecierile Dvs, eventualele observaţii ne vor ajuta să fim mai buni, mereu la dispoziţia Dvs.

Hóvirág Panzió dekoráció
Despre noiGalerie fotoMeniuAtracţii localeContactHarta site© 2009-2019 Tematic Satelite SRL
Pictograme Pensiunea HóvirágSite realizat şi administrat de ColorWeb logo